SØKSMÅL: En kvinne har gått til søksmål mot restauranten Red Lobster. Hun hevder hun ble servert så mye alkohol at hun falt og brakk hofta på grunn av det. Foto: NTB Scanpix
SØKSMÅL: En kvinne har gått til søksmål mot restauranten Red Lobster. Hun hevder hun ble servert så mye alkohol at hun falt og brakk hofta på grunn av det. Foto: NTB ScanpixVis mer

Søksmål mot Red Lobster:

Kvinne (82) saksøker restaurant. Mener de serverte henne så mye alkohol at hun falt og brakk hofta

Hendelsen fant sted i Texas i mars.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 82 år gammel kvinne fra Harris County i Texas saksøker sjømatrestauranten Red Lobster for å ha servert henne for mye alkohol.

Kvinnen hevder at mengden alkohol hun ble servert var årsaken til at hun brakk hofta og armen på parkeringsplassen idet hun forlot restauranten.

I søksmålet står det at kvinnen hadde rundt 3 i promille da hun gikk ut fra Red Lobster-restauranten, ifølge avisa Houston Chronicle, som omtaler søksmålet.

Hendelsen fant sted i mars og førte til at den eldre kvinnen måtte få seg ny hofte. I dokumentene står det at kvinnen hevder hun ble servert så mange alkoholholdige drikker at hun ble «mer enn åpenbart beruset».

I søksmålet hevdes det også at kvinnens datter flere ganger skal ha tatt kontakt med restauranten og sagt at de ga moren for mye alkohol.

Red Lobster ønsker ikke å kommentere søksmålet, men har fortalt Eater Houston at de har strenge prosedyrer og regler når det kommer til servering av alkohol.

- Vi tar retningslinjene veldig seriøst og forsikrer oss om at ansatte er skikkelig opplært og følger prosedyrene for servering av alkohol, skal selskapet ha sagt.

Den 82 år gamle kvinnen bor på et eldrehjem like ved restauranten og i søksmålet hevdes det også at dette ikke er første gang beboere på eldresenteret har blitt servert for mye alkohol.