EN OMKOM: Det ble funnet en død person i et hus på Midtstuen i Oslo etter at det ble brent til grunnen i ettermiddag. Foto: Pressephoto
EN OMKOM: Det ble funnet en død person i et hus på Midtstuen i Oslo etter at det ble brent til grunnen i ettermiddag. Foto: PressephotoVis mer

Kvinne (83) omkom trolig i brann

Død person funnet i nedbrent hus i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

En 83 år gammel kvinne omkom trolig i en boligbrann i Midtstuen i Oslo i ettermiddag.

- Det er funnet en død person inne i det nedbrente huset. Vedkommende er ikke identifisert, men det var bare den savnede kvinnen som var registrert som beboer på adressen, så det er grunn til å anta at det er henne, sier operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB ved 21.30-tiden søndag kveld.

Det brant så kraftig i huset da brannvesenet kom til stedet, at mannskapene først og fremst konsentrerte seg om å unngå spredning. Brannen ble varslet ved 16.30-tiden og ble meldt å være under kontroll drøye tre kvarter senere.

På grunn av brannens intensitet, ble 14 personer evakuert fra de nærmeste boligene. Ingen ble fysisk skadd, men ambulansepersonellet behandlet noen på stedet for sjokklignende skader, opplyser politiet.

(NTB)