Kvinne (84) omkom i frontkollisjon på E18

Sønnen (53) ble sittende fastklemt.

KRAFTIG SAMMENSTØT: De to personbilene er totalskadd etter frontkollisjonen. Foto: PEDER GJERSØE
KRAFTIG SAMMENSTØT: De to personbilene er totalskadd etter frontkollisjonen. Foto: PEDER GJERSØE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Én person omkom og to ble skadd i en frontkollisjon på E18 nord for Sandefjord i ettermiddag. Det ble full stopp på den tett trafikkerte veien som følge av ulykken.

- Meldingen kom inn klokka 17.10. Jeg kan bekrefte at en eldre kvinne på 84 år omkom i kollisjonen, opplyser operasjonsleder Jan Birger Raastad ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.no.Ifølge politimannen var den omkomne kvinnen passasjer i den ene bilen, der føreren, den 53-årige sønnen, ble sittende fastklemt.

- Han ble til slutt fløyet til Ullevål universitetssykehus i Oslo, mens føreren av den andre bilen, en yngre kvinne, ble fraktet til Sykehuset i Vestfold (i Tønsberg, red.anm.) med lettere skader, forteller Raastad.

Ifølge Ullevål har 53-åringen pådratt seg lettere bruddskader og ligger til observasjon.

Alle de tre involverte er fra Tønsberg, opplyser Raastad. Samtlige av de nære pårørende er seint i kveld varslet.Det er foreløpig ikke på det rene hvem som hadde skyld i ulykken. Vegvesenets ulykkeskommisjon har vært på stedet og foretatt undersøkelser, men resultater foreligger ikke ennå.Det er tofelts vei på ulykkesstedet, og ifølge Raastad er det heller ikke midtdeler på strekningen. Det har imidlertid ikke snødd eller regnet i området i dag, og føret skal være bra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer