Kvinne (89) bundet og ranet i sitt hjem på Kjelsås

- Gjerningspersonene skulle sjekke strømmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): En 89 år gammel kvinne ble overfalt, bundet og ranet i sitt eget hjem på Kjelsås i Oslo torsdag.

Politiet vet ikke når ranet skjedde, men fikk melding fra en nabo omkring klokka 11.30.

- Kvinnen ble brakt til legevakta, men er ikke fysisk skadd. Psykisk var dette likevel selvsagt en stor påkjenning, sier operasjonsleder Hilde Walsø i Oslo politidistrikt til NTB.

Ifølge Aftenposten.no har kvinnen fortalt til politiet at gjerningspersonene kan ha ringt på døra hennes i forkant av ranet. Hun har fortalt at hun åpnet vinduet i andre etasje for å sjekke hvem det var.

- De sa at de var der for å lese av strømmåleren hennes. Det trodde hun ikke på og ba dem gå, sier Innsatsleder Tore Barstad til avisa.

Cirka en time senere ble en vindusrute knust og kvinnen blir overfalt.

Politiet lette med hunder og store politistyrker etter ranerne, men uten resultater. Politiet opplyser at de foretar seg rundspørringer i området.

- Vi har et signalement. Ifølge fornærmede var det et norsk par, en mann og en kvinne. Han skal ha hatt på seg caps, hatt en liten bart, mørkt hår og var mørkkledd. Det var kvinnen også. Hun skal ha hatt flettet hår, sier operasjonsleder Even Jørstad til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer