Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne (91) savnet etter tyttebærtur

Meldt savnet av broren etter at hun ikke dukket opp til avtalt tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||
(Dagbladet): Et Sea King helikopter, flere hunder fra politiet og Norske redningshunder, samt forpatruljer fra Røde Kors og politiet er satt inn i letingen av en 91 år gammel dame som ble meldt savnet i kveld.

- I 20-tida fikk vi en telefon fra en ung syklist som hadde møtt på en eldre mann på en skogsvei. Han var fortvila og fortalte at hans søster ikke hadde møtt opp på avtalestedet de skulle møtes, sier operasjonsleder Kaare Tiller i Nordre Buskerud politidistrikt.

Søskenparet hadde vært på tyttebærtur i Krokskogen ved Sørsætra i Hole kommune. De skilte seg bevisst for å finne bærene og avtalte å møtes ved bilen noe senere. Kvinnen ble sist observert en gang mellom 15.00 og 15.30 i ettermiddag.

- Hun er dårlig til beins, går med stokk og er tynnkledd, opplyser Tiller.

Dagbladet kommer med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling