ANGREPet: En kvinne ble angrepet av en panter da hun gikk nærme buret for å ta en selfie. Video: CNN Vis mer Vis mer

Kvinne angrepet av jaguar da hun skulle ta selfie

Klatret over gjerdet for å komme nærmere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den vågale kvinnen klatret over gjerdet som skilte dyra fra publikum i en dyrehage nær Phoenix i Arizona lørdag. Det gikk ikke helt som hun hadde tenkt.

Idet hun skulle til å ta en selfie gikk jaguaren til angrep. Hun fikk en stor rift i armen.

- Jeg hørte en ung kvinne rope «Hjelp! Hjelp! Hjelp» og løp bort uten å tenke meg om. Hun sto opp mot buret og jaguaren strakte klørne sine på utsida av buet og inn i armen hennes, sier øyevitne Adam Wilkerson til Fox News.

Wilkersons mor skal ha hjulpet til med å distrahere jaguaren bort fra kvinnen ved hjelp av en vannflaske, mens sønnen dro kvinnen ut av grepet. Kvinnen ble sendt til sykehuset for behandling, og kom seinere tilbake til dyrehagen for å beklage.

- Hun ville ta en selfie med dyret, og hun førte armen sin så nærme buret at kattedyret kunne nå henne, sier talsperson for nødetaten som rykket ut, Shawn Gilleland, ifølge Reuters.

Dyrehagen melder om den uheldige hendelsen på Twitter, der de forsikrer publikum om at dyret ikke vil bli avlivet. Samtidig ber de folk ha forståelse for hvorfor gjerder er satt inn.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer