Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne angrepet med øks og kniv. Pågrepet 16-åring skal ha hatt på seg halloween-maske

Den mistenkte er pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Trøndelag fikk i 22-tiden mandag kveld melding om at en kvinne var blitt angrepet med øks og kniv i Svorkmo i Orkdal kommune i Sør-Trøndelag.

- Det er en tenåring som har angrepet en kvinne med øks og kniv. Han ringte på døren hjemme hos kvinnen og gikk deretter til angrep. Han hadde også et hodeplagg som kan være relatert til halloween, opplyser operasjonsleder Ann Kristin Øie i Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Kvinnen er skadet i armer, bryst og hode. Den mistenkte skal ha brukt både kniv og øks i angrepet, opplyser politiet. Hun er nå tatt hånd om av helsepersonell.

Den mistenkte angriperen, en 16 år gammel gutt, ble pågrepet ikke langt fra stedet hvor angrepet skjedde, og var i 23.30-tiden på vei inn til arrest.

- Skadene på kvinnen er ikke livstruende. Vi får nå tilbakemelding på at det er snakk om lettere skader, sier Øie rundt klokken 05.10 natt til tirsdag.

Kvinnen som ble angrepet er i 40-årene. Politiet sier de så langt ikke vet om de to kjenner hverandre eller ikke.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!