Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne anmeldte mann for hevnfis etter sexnekt. Politiet blåser i saken

- Vet ikke om han gjorde det med vilje.

HENLAGT: Politiet henla saken mot mannen som skal ha sluppet en fis i kvinnens leilighet. Illustrasjon: NTB scanpix
HENLAGT: Politiet henla saken mot mannen som skal ha sluppet en fis i kvinnens leilighet. Illustrasjon: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Den svenske avisa Hallandsposten brakte i går en illeluktende nyhet fra Laholm på sørkysten av vårt naboland.

En kvinne i området hadde anmeldt en mann hun hadde på besøk søndag. Ifølge kvinnen hadde de to pratet om sex, men til slutt skal ikke kvinnen ha vært interessert i dette, skrev hun i anmeldelsen.

Rett før mannen forlot leiligheten skal mannen ha sluppet det som omtales som en «brakfis».

Ifølge kvinnen var det såpass ille at det forstyrret hennes sinnsro.

- Det lukta veldig ille i leiligheten, skriver hun i anmeldelsen.

Det ble imidlertid bare med lukta, for politiet har besluttet å henlegge anmeldelsen. Saken blir altså ikke etterforsket av politiet i Laholm.

- Lovovertredelser skal være hensynsløs atferd. I dette tilfellet kan vi ikke bevise at han slapp den fisen med vilje. Om det er spesielt hensynsløst vet jeg heller ikke, sier etterforskningsleder ved Laholmpolitiet, Kennet Persson, til avisa.

Han påpeker at politiet er pålagt å ta imot alle anmeldelser, men at politiadvokaten straks kan henlegge den, slik som i dette tilfellet.

Hele Norges coronakart