Kvinne arrestert for «fyllekjøring» på hest i USA

- Hun satte seg selv og hesten i fare.

FYLLERIDNING: Hesten er bundet til politibilen til Polk County. Den 58 år gamle kvinnen ble pågrepet for å ha ridd på hesten med promille. Foto: Diane Dodge via AP / NTB scanpix
FYLLERIDNING: Hesten er bundet til politibilen til Polk County. Den 58 år gamle kvinnen ble pågrepet for å ha ridd på hesten med promille. Foto: Diane Dodge via AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Etter et par drinker for mye ble hesten foretrukket foran bilen av en 53 år gammel kvinne i Florida, men politiet arresterte henne for «fyllekjøring».

Kvinnen ble arrestert i Polk City, mellom storbyene Tampa og Orlando, for å ha ridd på en hest i beruset tilstand. Hun er også anklaget for vanskjøtsel av hesten ved å utsette den for fare da hun red den langs en trafikkert vei.

Ifølge politiet var 53-åringen beruset da de kom til stedet. CBS News melder at promillen hennes var 1,61. Promillegrensen i Florida er 0,8.

«Hun var åpenbart ikke i en tilstand som gjorde henne i stand til å være på veien. Hun satte seg selv og hesten i fare, men også alle andre som kjørte på veien, som er svært trafikkert», heter det i en uttalelse fra sheriff Grady Judd.

Ingen skal ha kommet til skade under den ustabile ekvipasjens ferd langs veien.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer