- Kvinne begravd levende av kjæresten

Brukte forlovelsesringen til å komme seg ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Polske Michelina Lewandowska (27) skal ha blitt skutt med en strømpistol, bundet, kneblet og lagt i en kasse, før kjæresten begravde henne levende i skogen ved Yorkshire i Storbritannia, melder BBC.

Kjæresten Marcin Kasprzak (25) og en annen mann (18) er siktet for drapsforsøk, i saken som «i et nøtteskall handler om en ung mann som kjedet seg over partneren han hadde barn med. Han bestemte seg for å bli kvitt henne», ifølge aktor.

Kom seg fri med ring Under den pågående rettssaken i Leeds Crown Court forklarte Lewandowska hvordan hun skal ha brukt forlovelsesringen til å komme seg fri fra graven.

- Jeg kuttet teipen på beina med denne ringen. Jeg satte den tilbake på fingeren og puttet hånden gjennom et hull i kassen, forklarte kvinnen i retten, og sier at hun deretter begynte å «rive i stykker kassen».

- Jeg fokuserte på hullet jeg hadde lagd. Jeg stakk hodet gjennom hullet, og på det tidspunktet begynte det å komme inn jord, sier hun ifølge Yorkshirepost.co.uk.

- Måtte bli kvitt henne Etter at hun lyktes i å frigjøre seg fullstendig, tok Lewandowska seg til en vei hvor hun stanset en forbipasserende bil og fikk slått alarm.

I retten sa aktor Jonathan Sharp at forholdet hadde tatt en vending da Lewandowska ble gravid i 2008, og at Kasprzak blant annet anklaget henne for å «ikke være like pen som kvinnene på treningssenteret».

- Han tenkte at hun måtte ryddes av veien på en eller annen måte. Dette utviklet seg til en tanke om at den eneste måten å bli kvitt henne på, var å drepe henne, sa Sharp.

Ifølge aktor angrep Kaprzak kjæresten med en 300 000 volts strømpistol i mai, før han bandt, kneblet og sperret henne i en kasse. Han skal så ha søkt hjelp hos en polsk venn, Patryk Borys (18), til å frakte henne ut til skogsområdet.

Her skal de ha gravd et hull og begravd kassen med kvinnen under jord og en tung gren. Begge nekter for anklagene om drapsforsøk.