Kvinne bet kobra

En ung kvinne i det østlige India reagerte spontant, da hun ble bitt av en kobra: Nasim Bibi bet like godt kobraen. Den døde, mens Nasim overlevde, skriver det indiske nyhetsbyrået UNI.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Slangen snek seg inn i Nasims hjem i landsbyen Hatikanda i delstaten Vest-Bengal, der den 25 år gamle kvinnen og hennes to barn lå og sov. Den bet til, og var på vei ut igjen da Nasim våknet av en voldsom smerte.

Hun kastet seg over inntrengeren, og bet til så hardt hun kunne, het det videre i UNI-meldingen. Barna ble ikke skadd i episoden, men var selvsagt vettskremte da de oppdaget at moren var bitt av en kobra.

Da hun var sikker på at slangen var død, greide hun å komme seg til et lokalt sykehus der hun onsdag lå til behandling. Nasims barn kom ikke til skade i episoden. Hun selv overlevde fordi hun var så rask til å søke hjelp, sa legene ved sykehuset.

Kobraer, som også kalles brilleslanger, er utbredt Sør-Asia og regnes som meget farlige. Ifølge legenden lot den egyptiske dronningen Kleopatra seg bite av en slik slange, da hun hadde bestemt seg for å begå selvmord.

(NTB)

GLUPSK: Kobraen er en glupsk fyr. Her går to mus ned til frokost.