Kvinne bitt i hjel av hunder

De kraftige mastiff-hundene gikk til angrep på 33-årige Diana Whipple da hun skulle låse seg inn hjemme. Hundene gikk etter halsen hennes, og kvinnen hadde ikke en sjanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Diana Whipple døde på sykehuset noen timer senere, skriver Aftonbaldet.

Tragedien skjedde i San Fransisco. Whipple hadde låst opp døren til leiligheten sin samtidig som hundeeier Marjorie Knoller (45) var på vei ut på de to hundene. Hun hadde dem i bånd, men da de plutselig gikk til angrep på Whipple, klarte hun ikke å holde dem igjen.

Istedet ble hundeeieren slept gjennom korridoren av dyrene som til sammen veier 106 kilo. De roet seg ikke før Whipple lå livløs på gulvet, og først da klarte eieren å få hundene tilbake i leiligheten sin.

I to timer kjempet legene for livet til den 33-år gamle friidrettstreneren, men til ingen nytte.

- Flere av hundebittene var fire centimeter dype, sier lege Marshall Isaacs.

Politiet etterforsker nå tragedien. Begge hundene er avlivet. Politiet mistenker hundeeieren for å tilhøre et høyreekstremt miljø og at hundene var trent for å drepe.

DRAPSHUNDER:To slike hunder gikk til angrep på Diana Whipple. 33-åringen hadde ingen sjanse mot dyrene, som veide til sammen 106 kilo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer