Kvinne ble vitne til at kameraten (23) ble knivstukket

En person siktet for grov legemsbeskadigelse etter knivstikking på Etterstad.

TIL SYKEHUS: En mann i 20-årene ble sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Etterstad natt til lørdag.
TIL SYKEHUS: En mann i 20-årene ble sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på Etterstad natt til lørdag. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En mann (23) ble natt til lørdag knivstukket av en mann i midten av 20-åra i en leilighet på Etterstad i Oslo. Den skadde ble fraktet til sykehus med en pungtert lunge. Politiet opplyser at hendelsen skjedde like etter klokken 04 på morgnen.

Dagbladet har snakket med et vitne til hendelsen som forteller at det hele var veldig dramatisk. Vitnet forteller at mannen ble stukket flere ganger og at det kom flere politifolk til stedet som raskt fikk kontroll på gjerningsmannen.

Vitnet forteller også at en venninne prøvde å hjelpe den skadde etter hendelsen ved å legge press på sårene, mens gjerningsmannen ble stående å se på.

- Jeg kan bekrefte at det var en kvivstikkingsepisode på Etterstad like etter klokka 04 lørdag morgen og at en person er på sykehus, mens en annen er siktet for grov legemsbeskadigelse, sier Oddleif Sveinungsen, vaktleder på krimvakta ved Oslo Politidistrikt til Dagbladet.

Han opplyser at politiet etterforsker saken, men at ingen formelle avhør er avholdt ennå og at politiet ikke ønsker kommentere saken ytterligere.

Tilstanden til den skadde skal ikke være livstruende.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer