Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne ble voldtatt av svogeren gjentatte ganger. Plutselig kom hun inn på politistasjonen med hans penis

Tok saken i egne hender.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 32 år gammel kvinne fra India bestemte seg for å ta saken i sine egne hender eter hun gjentatt ganger ble utsatt for overgrep av sin svoger, skriver The Times of India.

Kvinnen som er fra Sidhi-distriktet sentralt i India, dukket opp på politistasjonen sammen med sine tre barn for å anmelde overgrepene. Med seg hadde hun «beviset» for at hun hadde blitt utsatt for overgrep.

Ifølge The Times of India har kvinnen fortalt politiet at hun denne gangen gikk med på å ha samleie med svogeren. Det svogeren ikke var klar over var at kvinnen hadde gjemt en sigd som hun brukte til å kappe av kjønnsorganet med.

Da politiet fikk øye på det avkappede lemmet prøvde de å nå fram til den sårede mannen som valgte å ta sitt eget liv før de rakk å komme fram.

Kvinnens mann arbeider i byen i Nashik, som ligger over 1000 kilometer fra Sidhi, og derfor måtte kvinnen angivelig bo med svogeren, som i dagene opp til den skjebnesvrange hendelsen voldtok kvinnen daglig, ifølge anmeldelsen.

Avisa skriver også at kvinnen foreløpig har blitt siktet for drapsforsøk. En talsmann for politiet kaller saken for usedvanlig og tilføyer at politiet må komme til bunns i saken for å se om hun kan tiltales for drapsforsøk.

Ifølge politiet angrer ikke kvinnen på handlingen sin og sier at det var den eneste måten å stoppe overgrepene mot henne.