Kvinne død etter å ha blitt skutt i Kongressen

Ifølge Washington Post viser en video når skuddet blir avfyrt og at kvinnen blir fraktet i en ambulanse.

Publisert
Sist oppdatert

Det melder TV-kanalen NBC. Ifølge Washington Post bekrefter politiet at kvinnen er død. Kvinnens navn er ikke kjent, men en video publisert på sosiale medier viser en folkemengde inne i kongressbygningen.

Ifølge Washington Post hører man i videoen at et skudd bli avfyrt før en kvinne med et Trump-banner rundt halsen, går i bakken. Seinere blir kvinnen fraktet i en ambulanse med blod på overkroppen.

Polititalsmann Dustin Sternbeck bekrefter overfor Washington Post at kvinnen er død, men har ikke kommet med ytterligere detaljer om hendelsen.

DØD: Kvinnen er død etter å ha blitt skutt inne i Kongressen onsdag kveld. Foto: Roberto Schimdt / AFP
DØD: Kvinnen er død etter å ha blitt skutt inne i Kongressen onsdag kveld. Foto: Roberto Schimdt / AFP Vis mer

Det ble tidligere i kveld meldt at skudd skal ha blitt avfyrt i kongressbygningen.

Rett før klokka 21.30 norsk tid melder CNN at en kvinne er i kritisk tilstand etter at hun angivelig har blitt skutt i brystet. Det er denne kvinnen som nå rapporteres død.

Flere til sykehus

Politisjefen i Washington D.C. bekrefter at en person ble skutt inne i Capitol, ifølge ABC.

- ET ANGREP: Påtroppende president Joe Biden tok til talerstolen mens bildene av de sjokkerende scenene fra Washington gikk verden rundt. Vis mer

Han skal ikke ha kommet med ytterligere detaljer.Kvinnen har blitt evakuert ut av bygget på en båre, skriver avisa, som skriver at overkroppen og ansiktet hennes var dekket i blod.

Minst fem personer skal ha blitt fraktet til sykehus etter at demonstranter stormet Kongressbygningen i USAs hovedstad. Minst en improvisert bombe skal ha blitt funnet på området.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer