Kvinne død etter frontkollisjon

Askim (NTB): En 41 år gammel kvinne døde i natt på Ullevål sykehus som følge av en ulykke der to biler frontkolliderte på E18 ved Knappstad i Østfold i går ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn ble alvorlig skadd i ulykken, og ytterligere fire personer ble sendt til sykehus.

Kvinnen som omkom, pådro seg kritiske skader i hode, bryst og mage, opplyste Ullevål sykehus til NTB ved 18.30-tiden i går. De to alvorlig skadde mennene, som er 23 og 45 år gamle, har ifølge sykehuset alvorlige skader i bryst og mageregionen, samt bruddskader.

To barn ble sendt til Sentralsykehuset i Akershus (SiA) med lettere skader. To personer ble sendt til Sykehuset Østfold Moss. Den ene hadde lettere fysiske skader, den andre viste seg å være uskadd.

Ulykken skjedde ved 14.40-tiden i går ved Knappstad rett øst for Elvestad-krysset i Hobøl kommune. En Jeep Cherokee som drev med kjøreopplæring kom over i motgående kjørefelt og kolliderte med en Volkswagen Caravelle.

Veien var også glatt på ulykkesstedet, opplyser Moss politidistrikt til NTB.

FRONT MOT FRONT: En kvinne med kritiske skader og to menn med alvorlige skader ble sendt til Ullevål sykehus i Oslo etter en kollisjon på E18 ved Knappstad i Østfold i går.