Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne døde da bygning kollapset over bil i London

Settes i sammenheng med stormen som herjer de britiske øyer. Tidligere døde en mann (85) av gigabølger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne døde ble erklært død på stedet etter at en bygning kollapset over bilen hun befant seg i sammen med en mann.

Hendelsen skjedde ved t-banestasjonen i Holborn, sentralt i den britiske hovedstaden London.

- Mannen ble dratt ut av bilen og brakt til sykehus, der tilstanden er stabil for øyeblikket, sier en talsmann for politiet til Sky News.

Mann døde av gigabølger Britiske medier setter hendelsen i sammenheng med stormen som herjer de britiske øyer. Sky News medler at en 85 år gammel mann døde da en enorm bølge traff cruiseskipet Marco Polo.

Ytterligere av de 735 passasjerene skal ha blitt skadd da bølgene fosset gjennom vinduene.

85-åringen og en kvinnelig passasjer i 70-åra ble brakt fra skipet med luftambulanse, men mannens liv sto ikke til å redde.

- Enorm bølge Skipet var i ferd med å avslutte en 42 dager lang ferd da de nærmet seg den engelske kanal.

- Skipet ble truffet av en enorm bølge under vanskelige sjøforhold da det nærmet seg den engelske kanal. En eldre passasjer døde, og en ytterligere passasjer ble brakt til land for medisinsk assistanse, sier selskapet Cruise & Maritime Voyages (CMV) i en pressemelding.

Hele Norges coronakart