TRAGEDIE: Et stort eukalyptus-tre falt over et bryllup som ble feiret i en park i California. Minst en kvinne ble drept, flere skadd og en fire år gammel jente er sendt på sykehus med livstruende hodeskader. Foto: Keith Durflinger / Ap / Scanpix Video: On Scene TV via CNN Vis mer

Kvinne døde da et tre falt ned under bryllupsfeiringen

Et stort eukalyptus-tre drepte en kvinne og skadde fem under bryllupsfest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En bryllupsfeiring endte i tragedie i det sørlige California: En kvinne døde og fem andre ble skadd da et enormt tre falt over gjestene i parken Whittier's Penn, skriver abc News.

En rekke personer lå fast under treet, inkludert en liten jente på fire år. Hun ligger nå på sykehus. Tilstanden hennes er kritisk på grunn av slag mot hodet, ifølge Los Angeles Times.

Vitner har fortalt at de så folk ta bilder av bryllupsfesten da treet plutselig falt. En person forteller at treet brakk i to, og at det falt på en rekke av gjestene.

- Treet var «veldig gammelt», forteller Joey Marron, polititalsperson.

California har vært rammet av voldsom tørke det siste året, og dette kan være årsaken til at eukalyptustreet falt, melder abc News. Eksperter på trær og tørke er bedt om å komme til åstedet for å etterforske tre-fallet.

TRAGISK: Brannmenn jobber på åstedet etter at et tre falt over gjestene i et bryllup i California, USA. En kvinne er bekreftet omkommet og flere skadd etter den tragiske hendelsen. Foto: Keith Durflinger/The Whittier Daily News via AP.
TRAGISK: Brannmenn jobber på åstedet etter at et tre falt over gjestene i et bryllup i California, USA. En kvinne er bekreftet omkommet og flere skadd etter den tragiske hendelsen. Foto: Keith Durflinger/The Whittier Daily News via AP. Vis mer