Kvinne døde etter karuselltur

En 19 år gammel kvinne ble erklært død etter en karuselltur. Familien er fortvilet over hvordan de ansatte håndterte situasjonen.

TRAGEDIE: Kvinnen ble bevisstløs mens hun kjørte denne karusellen, kaldt «Kamikaze». Foto: Hayrola Luna Park / Skjermdump
TRAGEDIE: Kvinnen ble bevisstløs mens hun kjørte denne karusellen, kaldt «Kamikaze». Foto: Hayrola Luna Park / Skjermdump Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

19-åringen ble erklært død etter å ha kjørt karusellen «Kamikaze» i fornøyelsesparken Hayrola Luna Park i Istanbul for to uker siden.

Ifølge den tyrkiske avisa Hürriyet ble kvinnen bevisstløs og kvalt i sitt eget oppkast under turen.

FORNØYELSESPARK: Turister i Shaoyang i Hunan-provinsen skulle nyte en karuselltur i den lokale fornøyelsesparken. Plutselig gikk det veldig galt. Vis mer

- Ble bevisstløs

Familien til kvinnen forteller at de la merke til at hun var i nød. De hevder at operatøren av karusellen ignorerte deres ønske om å trykke på nødbremsen.

De ansatte i fornøyelsesparken skal ha blitt bedt om å ringe etter ambulanse da tragedien utspilte seg. Da den ikke kom, ringte familien selv, forteller de, ifølge den tyrkiske avisa.

Det er ikke kjent hva som har kommet fram i obduksjonen av 19-åringen. Det er heller ikke kjent hvordan parken stiller seg til anklagene.

NON STOP: Disse jentene skulle bare ta karusellen ta plutselig det utrolige skjedde. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

- Handlet likegyldig

Familien påstår videre at operatørene av karusellen rådet dem til å slå 19-åringen to eller tre ganger i ansiktet, slik at hun skulle våkne.

Onkelen til den unge jenta står fast ved at de ansatte ved parken handlet likegyldig og hevder at hans niese døde som følge av uaktsomhet.

Det er ennå ikke klart om familiens anklager blir etterforsket av politiet.

Under begravelsen fortalte den sørgende faren at han håper en slik hendelse aldri vil gjenta seg.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer