Kvinne døde etter ulovlig silikon-injeksjon i rumpa

«Rumpelege» Oneal Ron Morris (31) er nå siktet for drap.

SIKTET: Oneal Ron Morris (31) er nå siktet for drap etter å ha injisert silikon inn i rumpeballene på en kvinne som døde. Foto: Politiet
SIKTET: Oneal Ron Morris (31) er nå siktet for drap etter å ha injisert silikon inn i rumpeballene på en kvinne som døde. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Arrestasjonen av Oneal Ron Morris (31) i november i fjor fikk massiv oppmerksomhet i media. Da var han mistenkt for å ha injisert en blanding av sement, mineralolje, et middel for å tette dekk (kalt «Fix-a-Flat tire») på sprayboks inn i rumpa på en kvinne, ifølge politiet.

For å lukke sårene brukte Morris ganske enkelt superlim, men unnlot å fortelle ofrene hva han brukte for å øke størrelsen på hoftepartiet.

Omkom Det var en lege som slo alarm og kontaktet politiet da en kvinne ble svært dårlig etter en behandling hos Morris. Nå har en av pasientene omkommet etter injiseringen, og Morris er siktet for drap.

Politiet beskriver Morris som en transvestitt, som også er kjent under navnet «The Dutchess».

Det var 31 år gamle Shatarka Nuby som i mars omkom i Tallahassee i USA, etter injeksjoner i rumpen og hoftene, ifølge rettspapirene, melder Reuters.

Dødsfallet skjedde flere måneder etter siste injeksjon hun fikk fra Morris. Før hun døde fortalte hun en etterforsker at hun betalte minst 2000 dollar, rundt 12 000 norske kroner, for ti behandlinger mellom 2007 og 2011.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer