Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne døde etter ulovlig silikon-injeksjon i rumpa

«Rumpelege» Oneal Ron Morris (31) er nå siktet for drap.

SIKTET: Oneal Ron Morris (31) er nå siktet for drap etter å ha injisert silikon inn i rumpeballene på en kvinne som døde. Foto: Politiet
SIKTET: Oneal Ron Morris (31) er nå siktet for drap etter å ha injisert silikon inn i rumpeballene på en kvinne som døde. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Arrestasjonen av Oneal Ron Morris (31) i november i fjor fikk massiv oppmerksomhet i media. Da var han mistenkt for å ha injisert en blanding av sement, mineralolje, et middel for å tette dekk (kalt «Fix-a-Flat tire») på sprayboks inn i rumpa på en kvinne, ifølge politiet.

For å lukke sårene brukte Morris ganske enkelt superlim, men unnlot å fortelle ofrene hva han brukte for å øke størrelsen på hoftepartiet.

Omkom Det var en lege som slo alarm og kontaktet politiet da en kvinne ble svært dårlig etter en behandling hos Morris. Nå har en av pasientene omkommet etter injiseringen, og Morris er siktet for drap.

Politiet beskriver Morris som en transvestitt, som også er kjent under navnet «The Dutchess».

Det var 31 år gamle Shatarka Nuby som i mars omkom i Tallahassee i USA, etter injeksjoner i rumpen og hoftene, ifølge rettspapirene, melder Reuters.

Dødsfallet skjedde flere måneder etter siste injeksjon hun fikk fra Morris. Før hun døde fortalte hun en etterforsker at hun betalte minst 2000 dollar, rundt 12 000 norske kroner, for ti behandlinger mellom 2007 og 2011.

- En venn Behandlingene skulle «utbedre» rumpe, hofter, lår og bryst. Ifølge rettsmedisinere var det silikon som hadde blitt injisert.

Nubys familie forteller til CBS Miami at Morris var en venn av Nuby, og at de trodde at Morris var en profesjonell helsearbeider.

De forteller at Nuby ofte klagde over at områdene på kroppen som hadde blitt inkisert var harde og varme, og at hun fikk en lungesykdom etter injeksjonene.

Morris ble født som mann, men levde som en kvinne. Den første arrestasjonen skjedde på grunn av mistanke om at hun hadde praksiert medisin uten en lisens.

«Pump-up parties» Like etter pågripelsen i fjor sa politiet at de fryktet at Morris var en del av et «rumpenettverk» i Sør-Florida, som hadde holdt «pump-up parties» i private hjem i flere år.

Også denne gangen går politiet ut og etterlyser flere ofre.

- Hvis du eller noen du kjenner har fått behandling av Morris, så ta kontakt med politiet, er oppfordringen, ifølge CBS Miami.

Morris sitter nå fengslet i Broward County Jail i Florida.

For noen dager siden ble det kjent at Padge Windslowe (43) også er siktet for drap etter å ha utført en lignende injeksjon på et hotell i Philadelphia i USA.

Siktelsen kom etter at britiske Caludia Auderotimi (20) døde etter å ha fått silikon injisert i rumpa av Windslowe.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media