Kvinne dratt inn i bil av ukjente menn

20-åring kom til rette etter politijakt i Sandnes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du bilder fra politiaksjonen eller annen informasjon? Ta kontakt med Dagbladet med mms/sms til nummer 2400, epost til 2400@dagbladet.no eller på telefon 24 00 00 00.

(Dagbladet.no): Politiet fikk i 21.50-tida i kveld melding om en bortføring utenfor en Kiwi-butikk i Jærveien i Sandnes.

- Vitnet hadde sett at ei jente ble dratt inn i en svart Volkswagen Bora. Den kjørte avgårde med henne, opplyser operasjonsleder Geir Gjesdal ved Rogaland politidistrikt til Dagbladet.no.

Flere politipatruljer ble satt inn i et hektisk søk etter det som har vist seg å være en 20 år gammel kvinne. Ytterligere undersøkelser førte til at politiet per telefon  fikk kontakt med en mann som var i den aktuelle bilen.

- Vi er nå i kontakt med jenta etter at vi ringte opp den antatte gjerningsmannen. Vi skal nå snakke med 20-åringen for å finne ut hva som kan ha skjedd, sier Gjesdal.

Det er ennå uklart hva som var foranledningen til det som for politiet framsto som en bortføring, men politiet har etter alt å dømme identiteten til flere av de involverte

- Det er på det rene at hun ble dratt inn i en bil mot sin vilje, og det er alvorlig i seg selv. Detaljene rundt dette skal vi nå få rede på, sier operasjonslederen.

Ingen personer skal ha blitt skadd.

Dagbladet.no kommer med mer.