Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne dratt inn i bil

STAVANGER (Dagbladet): Samme natt som Tina forsvant, så vitner ei jente som febrilsk prøvde å komme seg ut av en bil i Hundvåg utenfor Stavanger. Hun ble dratt inn igjen, og bilen forsvant hurtig. Savnede Tina Jørgensens bolig ligger like i nærheten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Episoden i bilen skjedde ved 2-tida natt til forrige søndag, siste observasjon av Tina er i samme tidsrom.

Trolig har Tina gått mot tunnelen som fører opp til bybrua og over til Hundvåg. Flere vitner har opplyst at de så en kvinne som samsvarer med beskrivelsen av den savnede i dette området. Men ingen har sett henne oppe på selve brua.

Tvunget tilbake

Det var personer som satt barnevakt hos en familie i Hundvåg som ble oppmerksom på kvinnen som ville ut av en bil, men ble tvunget tilbake igjen. I mørket rakk de ikke å feste seg ved detaljer i klesdrakt eller utseende. Rent umiddelbart koplet de heller ikke det som skjedde til Tina-mysteriet.

Troverdige

I ettertid har flere hørt om barnevaktenes observasjoner, og de er også oppfordret til å gå til politiet med opplysningene. Dagbladet har ikke vært i direkte kontakt med personene som så opptrinnet på Hundvåg, men av andre blir de karakterisert som svært troverdige.

Sjekker videoopptak

Heller ikke i går kom det inn opplysninger som kastet nytt lys over

Tina-mysteriet

  • Omsorgsarbeider Tina Jørgensen (20) er savnet i Stavnger.
  • Hun forsvant i Stavanger sentrum natt til forrige søndag.
  • Ingen har fått livstegn fra jenta.
  • Politiet har så langt ingen sikre spor i saken.
  • Hundrevis av frivillige deltar i leteaksjonen.
Tina-forsvinningen. Mannen som satt i bilen sin like ved bruhodet har fortsatt ikke meldt seg. Politiet vil nå sjekke videoovervåking ved bensinstasjoner og andre steder i sentrum for å se om det finnes opptak som kan komme til nytte i etterforskningen.

SAVNET: Tina Jørgensen (20).