Kvinne drept av alligator

Ble dratt med under vann og drept.

DREPT AV ALLIGATOR: En 58 år gammel kvinne ble fredag drept av en alligator i South Carolina. Angrepet er det tredje dødelige angrepet på kort tid. Alligtoren på bildet har ikke noe med saken å gjøre. Foto: Scanpix
DREPT AV ALLIGATOR: En 58 år gammel kvinne ble fredag drept av en alligator i South Carolina. Angrepet er det tredje dødelige angrepet på kort tid. Alligtoren på bildet har ikke noe med saken å gjøre. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det fatale angrepet skjedde i South Carolina forrige fredag. Den 58 år gamle negldesigneren Cynthia Covert hadde vært hos en kunde for å fikse neglene hennes, da angrepet skjedde.

I et tjern ikke langt fra huset der kunden bor på Kiawah Island, ble Covert tatt av alligatoren.

Ifølge CBS News, skal kvinnen i forkant av angrepet, ha uttrykt en fascinasjon for alligatorer og et ønske om å komme nær det store dyret.

Tok bilder

Hun skal ha uttrykt at «Jeg antar at jeg ikke kommer til å gjøre dette igjen» da alligatoren angrep henne, oppgis det i Independent.

Avisen The Post and courier, skriver at Covert ifølge politiets opplysninger, begynte å ta bilder av dyret da det kom nærmere. Hun skal ha holdt i et tau, og stått uti tjernet med vannet til midjen da alligatoren angrep.

Alligatoren er kjent for å gjøre en dødelige rulle med byttet sitt. Covert ble intet unntak fra drapsteknikken, som alligatoren bruker for å drukne byttet sitt, skriver Independent.

(Saken fortsetter under videoen)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer