UKLARE OMSTENDIGHETER: Politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med hvordan drapet har skjedd. Foto: PRESSE 3.0
UKLARE OMSTENDIGHETER: Politiet ønsker foreløpig ikke å gå ut med hvordan drapet har skjedd. Foto: PRESSE 3.0Vis mer

Kvinne drept i Buskerud

En mann pågrepet i saken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En kvinne ble mandag kveld drept i Hurum kommune i Buskerud. En mann er pågrepet, mistenkt for å ha stått bak ugjerningen.

- Akkurat hva som har skjedd vet vi ikke ennå, vi fikk en melding før midnatt i går om at en dame var funnet død. Vi har pågrepet antatt gjerningsmann, det var flere vitner på stedet, sier lensmann i Røyken og Hurum, Reidar Foss, til Dagbladet.

Ikke identifisert Foss vil ikke si noe mer om omstendighetene rundt drapet.

- Alt tyder på at det har vært et drap, både åstedet og ifølge vitner. Vedkommende er foreløpig ikke identifisert, sier Foss.

Tidlig tirsdag morgen hadde han få opplysninger i saken og hadde ingen oversikt over hvorvidt det var blitt funnet våpen eller andre gjenstander på stedet som kunne settes i forbindelse med drapet.

- Det er ikke gjort funn, så vidt meg er bekjent. Vi har iverksatt taktisk og teknisk etterforskning og skal på morgenen vurdere om Kripos skal kontaktes. Foreløpig har vi brukt våre ressurser i distriktet, sier Foss til NTB.

- Vedkommende blir sendt til obduksjon, og det blir flere avhør av de som var på stedet. Dagen i dag vil gå med til flere undersøkelser og til å finne ut hva som har skjedd, sier Foss.

Dagbladet kommer med mer.