Kvinne drept i knivdrama

BERGEN/OSLO (Dagbladet): Fredagsfesten i en bolig i Fyllingsdalen i Bergen utviklet seg til en tragedie. Etter angivelig å ha vist en aggressiv oppførsel, stakk en mann en kniv i ryggen på en kvinne. Kvinnen døde av skadene. Drapsmannen flyktet fra åstedet i en bil, men ble etter kort tid stoppet av en politipatrulje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Pågripelsen ble i natt betegnet som dramatisk overfor Dagbladet. Politiet skal ha sikret seg drapsvåpenet på åstedet.

- Vi kjenner foreløpig ikke motivet, fikk Dagbladet opplyst hos politiet i Bergen i natt.

Det var ved 23-tida at melding om et mulig drap ble ringt inn til politiet. Alt disponibelt mannskap ble straks koblet inn i saken.

- Dette førte igjen til at vi kort tid etter kunne pågripe en mistenkt, opplyser politiet, som i natt var svært tilbakeholdne med opplysninger.

- Grunnen er at vi er helt i innledningen av en drapsetterforsking, sier politiet.

Åstedet er en høyblokk i Ture Nermanns vei. Etter drapet ble den sperret av for uvedkommende. Kriminalteknikere arbeidet i hele natt i leiligheten med sporsikring og fotografering. En rettsmedisiner var også ventet til åstedet. Kvinnen blir trolig ikke obdusert før mandag.

Etter arrestasjonen ble den mistenkte mannen påført håndjern og tatt med inn til politivakta. Rutinemessig ble han tatt av alle klærne, som seinere skal til analyse med henblikk på kriminaltekniske spor.

Etterpå ble han framstilt for lege, som undersøkte om den mistenkte har skader på kroppen. Samtidig ble det tatt såkalt utvidet blodprøve av mannen. Det vil si at blodet blir undersøkt både med henblikk på alkohol og narkotika/piller.

Det var i natt uklart om det var vitner til selve ugjerningen, men politiet opplyser at de har sikret seg vitner. Dette er personer som ble avhørt etter tur i natt.

Bilen som den mistenkte forsøkte å flykte i, ble tauet inn av politiet for nærmere tekniske undersøkelser.