Kvinne drept, mann knivskadd

TROMSØ (Dagbladet): Melding om husbråk førte Narvik-politiet til et blodig knivdrama i et hus utenfor byen ved 15-tida i går. En kvinne ble funnet død og en mann sterkt skadd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Firebarnsmoren var allerede død da politiet kom til huset på Ankenesstrand noen kilometer sør for Narvik. Åstedet bar tydelig preg av kamp med kniv som stikkvåpen. Mannen skal etter det Dagbladet forstår ha indre skader etter et dypt knivstikk i brystregionen. Han ble først behandlet ved Narvik sykehus og seinere overført til Regionsykehuset i Tromsø.

- Situasjonen er stabil, men alvorlig, opplyste vakthavende lege Marie Falkenberg i går kveld.

Knivdramaet skjedde i et bygg med flere hybler og leiligheter som leies ut til studenter og kommunen om vinteren og til turister om sommeren. Det var en mann i huset som meldte fra til politiet om bråket.

Politimester Ernst Høier i Narvik har ingen formening om hva som har skjedd i leiligheten. - Vi konsentrerer oss nå om å sikre åstedet for det som ser ut til å være en straffbar handling. Trolig står vi foran en omfattende etterforskning, og vi har så langt prioritert å berge liv, sier Høier til Dagbladet.

- Vi vet for lite om personene, og må sjekke opplysninger og fakta før vi kan si noe som helst, sier Høier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer