Kvinne drept på Sykkylven

En 24 år gammel kvinne er funnet drept i sitt hjem i Hundeivik på Sykkylven på Sunnmøre. En person er pågrepet etter drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen som er pågrepet meldte selv fra om drapet. Han ringte til AMK-sentralen i Ålesund og fortalte at noe alvorlig hadde skjedd i huset der han bor. Da politiet kom til åstedet like før midnatt fant de kvinnen drept.

Tilstått

Mannen, som er noen år eldre enn kvinnen, ble pågrepet noe senere.

- Han har delvis innrømmet drapet, men vi skal foreta ytterligere avhør av ham senere i dag, sier lensmann i Sykkylven, Erling Lillevik til Dagbladet: på nettet.

Både drapsofferet og den siktede er opprinnelig fra Ålesund. De flyttet til Sykkylven i mars i fjor og bosatte seg i et våningshus på et avsidesliggende småbruk i Hundeivik.

Ukjent dødsårsak

Lensmannen i Sykkylven har ikke bedt om bistand fra Kripos, men får hjelp av tekniske etterforskere fra Ålesund. Funn på stedet tyder på at kvinnen kan være drept med en gjenstand, men politiet ønsker ikke å gå nærmere inn på dette før siktede er avhørt ytterligere. Heller ikke et drapsmotiv ønsker politiet å opplyse om nå.

-Vi har grunn til å tro at siktede var alene om drapet. Det var ikke fest i huset og etter hva vi har bragt på det rene var mannen og kvinnen alene i huset da kvinnen ble drept.