ETTERFORSKNING: I natt pågår teknisk og taktisk etterforskning for fullt i huset der kvinnen ble funnet død. Foto: JOAKIM FJELDLI
ETTERFORSKNING: I natt pågår teknisk og taktisk etterforskning for fullt i huset der kvinnen ble funnet død. Foto: JOAKIM FJELDLIVis mer

Kvinne drept utenfor Drammen

Samboeren pågrepet og siktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En kvinne ble i kveld funnet drept i en bolig i Krokstadelva utenfor Drammen. Hennes samboer er pågrepet og siktet for drapet, opplyser Torill Sorte, lensmann i Nedre Eiker, til Dagbladet.

- Klokken 23.21 fikk politiet melding om at en mann i slutten av 30-årene hadde drept sin samboer, en kvinne i begynnelsen av 40-årene. Vi ble varslet av bekjente av paret. Kvinnen ble funnet inne i boligen og mannen ble samtidig pågrepet og kjørt i arrest i Drammen, står det i en pressemelding fra Søndre Buskerud politidistrikt.

Sorte har få ytterligere opplysninger å komme med nå, fordi etterforskningen er i en tidlig fase.

- Teknisk og taktisk etterforskning vil pågå for fullt i natt, opplyser hun.

Så langt er verken Kripos eller andre politidistrikt koblet inn i saken. Samboerparet er norske, ifølge lensmannen.

- Det er for tidlig å si noe om hva som har skjedd og årsaken til hendelsen, skriver politiet i Søndre Buskerud i en pressemelding som ble sendt ut omtrent klokken 05.45 i dag.

Politiet har foreløpig ikke fått snakket med personen som meldte fra om drapet.

Samboerparet, som begge er norske, er ifølge Sorte ikke kjent for politiet fra tidligere. Paret har et barn sammen, men barnet var på besøk hos slektninger da drapet skjedde, skriver Drammens Tidende.

Politiet i Nedre Eiker skal få hjelp av Kripos i etterforskningen.

- Vi har bedt om bistand fra Kripos. Krimteknikere vil komme til lensmannskontoret for en brifing før de drar ut til åstedet i løpet av formiddagen, sier lensmann i Nedre Eiker, Toril Sorte, melder NTB.