Kvinne drepte bestemor for parkeringsplass

Mens mannen slo bestefar i ansiktet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Rettssaken som startet i Glasgow i Skottland i går har få lyspunkt: Den 34 år gamle tobarnsmoren Carol McMillan erklærte seg skyldig i forsettelig drap på den 58 år gamle bestemoren Ann Whittle.

Et drap som ble utløst på grunn av en krangel om en parkeringsplass.

Det var 15. august i fjor under et travelt loppemarked i Glasgow det fatale skjedde. Det var knapt parkeringsplasser å oppdrive, men da ekteparet Whittle så at en bil skulle ut, stilte Ann seg opp foran den ledige plassen mens mannen Norman begynte å manøvrere bilen på plass.

Da steg plutselig Carol McMillan ut av passasjersetet på kjærestens bil - også de var på jakt etter parkeringsplass. Hun stilte seg opp bak bilen til det eldre ekteparet for å hindre parkeringen. Da fru Whittle påpekte at de hadde funnet den først, klikket det for 34-åringen.

Hun tok tak i Whittles hår og sparket henne tre ganger i ansiktet. Da mannen Norman kom ut av bilen for å redde kona, ble han overfalt av 34-åringens kjæreste, og slått to ganger med knyttneven.

Fru Whittle, som led av hjerteproblemer, døde av hjerteinfarkt kort tid senere. Også 34-åringens kjæreste, Charles Freeburn (34) sitter på tiltalebenken.

Han har erklært seg skyldig i slagene som rammet Norman Whittle - nå enkemann på grunn av en parkeringsplass utenfor loppemarkedet i Glasgow.