Kvinne druknet i heis

Den tropiske stormen «Allison» har så langt krevd 18 liv i USA. Blant de omkomne er en kvinne som druknet mens hun var innesperret i en heis. Se bildene fra stormen!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dødstallene fortsetter å stige, etter at «Allison» har herjet i Texas og Louisiana. Minst 18 mennesker er døde. Rundt 15 000 hus og forretningsbygg er ødelagt, og det er gjort skader for rundt en milliard dollar.

Det er uvirkelige scener som utspiller seg i gatene i de to statene. Alligatorer svømmer rundt i gatene blant biler som står under vann.

Omkom i heis

- Jeg trodde ikke på det, da datteren min sa at det svømte en alligator rundt i hagen vår. Ikke før jeg så at naboen prøvde å fange den, sier Kathy Smith fra LaPlace i Louisiana, ifølge Aftonbladet.

En kvinne omkom da hun skulle ta heisen nedover i bygget hun var seg i. De nederste etasjene lå under vann, og heisen førte henne rett ned i drukningsdøden.

- Det er fryktelig. Dette er en katastrofe, sier Houstons borgermester Lee Brown.

Sloss mot slanger

Stormen begynte å herje på fredag. I løpet av lørdagen hadde det falt 51 centimeter nedbør.

Rundt huset til Al Guillen i Hunterwood Village ved Houston, er det 90 centimeter dypt vann. Familien måtte først flytte opp i 2. etasje, og fikk besøk av svømmende slanger og øgler.

- Vi sloss mot dem i går kveld. Jeg fortalte at dette var mitt hus, og at de skulle komme seg ut, sier han til nyhetsbyrået AP.

Familien ble evakuert av nasjonalgarden i går. Det er uklart hvor mange som er evakuert fra områdene, men bare i Harris County har 15 000 mennesker vært nødt til å forlate hjemmene sine. 1800 mennesker er evakuert fra East Baton Rouge Parish.

REDNINGEN: Et lite plaskebasseng gjorde nytten.
STORE ØDELEGGELSER: Biler, lastebiler og vrakgods kom flytende ned mot sentrum av Houston etter tidenes regnskyll.
TROPISK STORM: Den tropiske stormen Allison la igjen 70 centimeter regn i Houston.
LOT BILEN STÅ: Eneo Ramirez lot bilen stå.