Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne erkjenner drap

Innrømmer at hun står bak drapet på Mortensrud.

 DREPT: En mann ble fredag funnet drept på Mortensrud i Oslo. En kvinne er siktet i saken. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet.
DREPT: En mann ble fredag funnet drept på Mortensrud i Oslo. En kvinne er siktet i saken. Foto: John Terje Pedersen / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Dette sier kvinnens forsvarer Petar Sekulic til NRK.

Kvinnen vil bli framstilt for fengsling på mandag.

Ringte selv
Den drapssiktede kvinnen ringte selv og varslet politiet om at det var en død mann i leiligheten i blokka på Mortensrud. 

- Personen som ringte om dødsfallet er en kvinne, og hun er pågrepet og siktet for forsettlig drap. Hun er norsk. Hun ble pågrepet i Oslo, på en annen adresse enn der mannen ble funnet død, sa politiinspektør Grete Lien Metlid på en pressekonferanse på politihuset i Oslo i går ettermiddag.

Kvinnens forsvarer fortalte i går at hun var overrasket over å ha status som siktet i denne saken. I løpet av natta har dette altså endret seg.

Kvinnen har ikke tatt stilling til skyldsspørsmålet.

Nyetablert nabolag
Blokka der en mann fredag ble funnet angivelig drept av en Oslo-kvinne, sto ferdig i januar. Ingen har bodd i blokka i mer enn en uke, ti dager, forteller naboer Dagbladet snakker med. 

- Det er mildt sagt en ekkel start på livet her, sa en av beboerne i blokka til Dagbladet i går kveld.

- Ingen av oss har bodd her i mer enn en uke, kanskje maks ti dager, sier en annen nabo. 

- Leilighetene sto ferdig 30. januar, så de fleste av oss flyttet inn da. De første fikk flytte inn 28. januar, hevder han.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media