Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne ettersøkt etter skudd-drama

Finsk politi jaget en yngre kvinne søndag kveld, etter at tre menn ble drept og en kom alvorlig til skade under et skytedrama i Helsingfors. Kvinnen hadde ifølge politiet avfyrt alle skuddene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dramaet fant sted i lokalene til skytterklubb i sentrum av den finske hovedstaden. Alle ofrene var menn i 30-40-årsalderen, og alle var skutt i hodet. Verken ofrene eller den ettersøkte kvinnen var navngitt søndag kveld.

Kvinnen klarte å rømme fra åstedet. Det skal ha vært et øyenvitne til skytingen, men politiet ville ikke gi nærmere opplysninger om hendelsesforløpet eller om mulige motiver.

Drapsvåpnet var et tyngre håndvåpen. Det er ikke nødvendig med lisens for dem som bruker våpen i skytterklubben, og det blir også brukt tyngre våpen der.

Gatene rundt klubben ble raskt avsperret, mens politiet lette etter den sannsynlige gjerningskvinnen i bygningen der klubben leier lokaler. Etter hvert ble letingen utvidet til hele det sørlige Finland.

Det var stort oppbud av politibiler og ambulanser i nabolaget der dramaet fant sted, og all normal trafikk ble sperret av. Husene i området er hovedsakelig bolighus. Alle innbyggerne ble evakuert og fikk fire timer etter skytingen ikke lov til å vende hjem. Like ved klubben er det også en restaurant, som ble stengt rett etter skytingen.

(NTB-FNB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media