Kvinne falt hundre meter på isbre i Troms

Fraktes til sykehus med moderate skader.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne har falt på Rieppetinden sør i Lyngsalpene i Troms, melder politiet. Hun skal ha falt ned fra en isbre.

Kvinnen var en del av et reisefølge på fire personer fra Slovakia. Hun ble i formiddag lagt inn på Universitetssykehuset Nord-Norge (UNN) med moderate skader etter fallet.

To redningsmenn ble firet ned til kvinnen. Rundt 10.40 i formiddag hadde redningsmannskaper fortsatt lite oversikt over omstendighetene rundt faller og skadeomfanget på kvinnen.

- Vi estimerer at fallet er cirka hundre meter. Vi er imidlertid ennå ikke sikre på om hun falt på eller fra isbreen eller om hun har sklidd, sier redningsleder Olav Bjørgass ved Hovedredningssentralen Nord-Norge til Dagbladet rundt 10.30 i dag.

Hovedredningssentralen fikk melding om ulykken like før klokken 10 torsdag formiddag. Redningshelikopter var på stedet like før klokken elleve.

Dagbladet oppdaterer saken


Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer