Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne falt i sjøen fra Color Line-ferje

Sterkt nedkjølt etter å ha ligget 19 minutter i Oslofjorden.

KVINNE FALT I SJØEN: Tilstanden er uviss for kvinnen som tilbragte nesten 20 minutter i under 10 grader kaldt vann i Oslofjorden i natt. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto
KVINNE FALT I SJØEN: Tilstanden er uviss for kvinnen som tilbragte nesten 20 minutter i under 10 grader kaldt vann i Oslofjorden i natt. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En kvinne falt i 0014-tida over bord fra Color Lines ferje mellom Strømstad i Sverige og Sandefjord. Ferja var på vei til Sandefjord da uhellet inntraff.

- Hun lå 19 minutter i vannet, og er sterkt nedkjølt, sier operasjonsleder Petter Aronsen i Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Mannskaper på ferja satte en lettbåt på vannet og reddet kvinnen ut av vannet.

- Ulykka inntraff sør for Verdens Ende, og vest for Færder fyr, sier Aronsen til Dagbladet.

Ferja ankom Sandefjord i 0150-tida, og ambulanser møtte den på kaia for å frakte kvinnen til Tønsberg sykehus, får Dagbladet opplyst.

Vitner som var ombord på skipet forteller til Dagbladet at det ble gitt informasjon om at vannet holdt under 10 grader, og at kvinnen var svært kritisk nedkjølt.

Videre informasjon om kvinnens tilstand er ikke kjent.


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media