Kvinne fant denne slangen i fruktdisken hos Meny

- Hun var ikke veldig skvetten, ifølge politiet.

SLANGE PÅ DRUEN: Betjeningen ved Meny-butikken på Åsane Storsenter i Bergen måtte lørdag ettermiddag ta hånd om en vel 30 centimeter lang slange som hadde forvillet seg i frukt- og grøntavdelingen. Det var en ung, kvinnelig kunde som fant den grønne slangen blant grønne drueklaser fra Italia. Foto: Politiet
SLANGE PÅ DRUEN: Betjeningen ved Meny-butikken på Åsane Storsenter i Bergen måtte lørdag ettermiddag ta hånd om en vel 30 centimeter lang slange som hadde forvillet seg i frukt- og grøntavdelingen. Det var en ung, kvinnelig kunde som fant den grønne slangen blant grønne drueklaser fra Italia. Foto: PolitietVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Betjeningen ved Meny-butikken på Åsane Storsenter i Bergen måtte i ettermiddag ta hånd om en vel 30 centimeter lang slange som hadde forvillet seg i frukt- og grøntavdelingen.

En ung, kvinnelig kunde fant den grønne slangen lørdag ettermiddag - gjemt blant grønne drueklaser fra Italia.

- Hun håndterte det veldig bra, og kolleger av meg kom til med en gang for å hjelpe, sier daglig leder Erling Nilsen på Meny til BT.

En vekter iførte seg stikksikre hansker og tok hånd om slangen - før Mattilsynet nå har organisert det så Akvariet i Bergen har hentet slangen.

Operasjonsleder Inger Myrtvedt ved Hordalands-politiet opplyser til Dagbladet at slangen skal få husly hos Akvariet i Bergen, der det finnes en reptilekspert som kan gi den bedre pleie enn fruktkassa på Meny.

Politiet vet ikke sikkert om noen var i kontakt med slangen, men beskriver kvinnen som fant den som« ikke veldig skvetten».

Slangen er ikke giftig, opplyser reptileksperten etter å ha tatt slangen nærmere i øyesyn.

- Dette er en Western Whip snake - Gulgrønnpilsnok - som ikke er giftig. Slangen kan bli opp mot to meter lang som voksen, derfor er nok dette snakk om et ungdyr som har forvillet seg med i lasten, sier reptilsjef Remi Andersen ved Akvariet i Bergen til BT.