Kvinne fant lik i fryseren hun kjøpte av naboen. Så skjønte hun hvem det var

Gjorde grufull oppdagelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En amerikansk kvinne, bosatt i Goldsboro i delstaten North Carolina, kjøpte en brukt fryseboks av kvinnen som bodde i nabohuset for den nette sum av 30 dollar. Dette tilsvarer omlag 250 norske kroner.

Hun ble fortalt at den lokale søndagsskolen brukte fryseren som oppbevaring for en tidskapsel, og at kjøperen derfor ikke kunne åpne den før representanter for kirka hadde kommet og hentet denne.

Dagen etter forlot kvinnen som solgte fryseren byen.

Kjøperen forteller til WNCN at hun ventet i tre uker, men at ingen dukket opp. Til slutt åpnet hun fryseren, og lokalfilialen til CBS gjengir samtalen til nødsentralen.

- Jeg har et alvorlig problem. Naboen min solgte meg en fryser. Jeg har akkurat åpnet den, og det er et lik der. Jeg går fra vettet, sier hun.

Kvinnen forteller videre at hun raskt skjønte hvem den døde personen måtte være; moren til naboen.

Moren hadde bodd i nabohuset over lengre tid, men hun hadde ikke blitt sett siden september. Selgeren av fryseren skal også ha fortalt da hun forlot byen at hun var på vei til West Virginia for å besøke moren som bodde på et pleiehjem der.

Ifølge flere av de som bor i det lille lokalsamfunnet, skal kvinnen ha fortalt en rekke ulike versjoner av hvorfor hun måtte reise.

Kvinnen som kjøpte fryseren er i sjokk.

- Hun var den hyggeligste naboen man kan ha. Hun var stille, holdt seg for seg selv, tilbragte mye tid hjemme. Hun solgte meg den frosne moren sin for 30 dollar. Hvordan kan noen gjøre noe slikt?

Onsdag ble levningen identifisert som den savnede moren, og det ble slått fast at hun døde av naturlige årsaker. Politiet etterforsker saken.