Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne fastklemt da bil havnet på taket på E6. Fire barn kom unna ulykken med lettere skader

Flere trafikkulykker og glatte veier på Østlandet.

FASTKLEMT: Den kvinnelige passasjeren satt fatklemt etter ulykken, mens de fem andre i bilen slapp unna med lettere skader. Politiet på Østlandet advarer om glatte veier i dag. Foto: Tommy Myran
FASTKLEMT: Den kvinnelige passasjeren satt fatklemt etter ulykken, mens de fem andre i bilen slapp unna med lettere skader. Politiet på Østlandet advarer om glatte veier i dag. Foto: Tommy Myran Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet:) En bil havnet på taket mellom kjøreretningene på E6 like nord for Berger i Sørum i Akershus kommune halv ni i dag tidlig.

- Passasjeren foran satt i utgangspunktet fastklemt etter ulykken. Skadeomfanget på passasjeren er uavklart, sier operasjonsleder Petter Olaussen til Dagbladet.

I tillegg til den 39-årige kvinnelige passasjeren var det fem andre personer i bilen.

Den 51 år gamle mannlige sjåføren og fire jenter på 2, 10, 13 og 15 år slapp alle unna ulykken med lettere skader.

Alle seks ble fraktet til Akershus universitetssykehus.

Glatt føre Det er ikke den første ulykken i distriktet i morgentimene. Ifølge Romerikes Blad, kjørte en drosje av veien i åtte-tida, i tillegg snurret en bil på riksvei 159 en halvtime seinere. Ingen ble skadet i ulykkene.

- Det begynner å bli slapsete, og trafikkulykkene tyder på at det begynner å bli veldig glatt i distriktet, sier Olaussen til Dagbladet.

På ulykkesstedet der familien på seks kjørte ut i dag morges, har det vær saktegående kø i høyregående felt begge retninger, mens venstre felt var stengt både nordgående og sørgående retning.

Klokka 10 meldte politiet at begge retninger er brøytet og åpnet igjen.

Grisevær Tommy Myran kjørte forbi ulykkesstedet ved Berger like før klokka 9 i dag tidlig. Han forteller at det var svært glatt på stedet.

- Akkurat det der var det speilblankt. Nå kjører jeg nordover, og det har ikke vært så glatt etterpå. Likevel er det fryktelig mye snø i veibanen og dårlig sikt flere steder, forteller han.

- Jeg vil oppfordre til å kjøre etter forholdene i dag, sier operasjonsleder Olaussen.

Politiet i Follo og i Telemark opplyser også om svært glatte veier i distriktet.

- Vi har trailere og personbiler som snurrer i veibanen, det har vært flere mindre hendelser i morgentimene, men heldigvis ikke noe personskader, sier operasjonsleder i Telemark politidistrikt, Åge Halvorsen, til Dagbladet.

- Det er et vannvittig vær, og oppfordringa fra oss er å holde deg innendørs i stedet for å ta sjansen på å reise ut, sier han.


Hele Norges coronakart