Kvinne forskanset seg med kniv og truet med å hoppe ut av vinduet

Våpendrama på asylmottak i Vestby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det melder politiet selv i 0848-tida. Kvinnen forskanset seg på et rom på asylmottaket i Vestby sammen med sin 17 år gamle sønn. Sønnen forsøkte først å megle i situasjonen, da moren holdt ham igjen.

Politiets utlendingsenhet skulle i natt hente en familie med russisk nasjonalitet for utsendelse i henhold til vedtak. På stedet motsatte moren seg dette. Dette skjedde kl 04.30.

Truet - Moren forskanset seg på rommet med kniv og truet med å hoppe ut av vinduet, fra tredje etasje, opplyser politiet.

Situasjonen ble oppfattet som en gisselsituasjon da moren truet med å skade sin sønn med kniv.

- Innsatsstyrker ble sendt til stedet. Det ble oppnådd dialog med moren gjennom forhandler. Klokka 08.30 overgav moren seg og politiet har nå kontroll på de impliserte, heter det i en pressemelding.

Ingen ble skadd under aksjonen.

Sendes ut Familien transporteres nå til Trandum for uttransport.

- Politiet har aksjonert på Vestby asylmottak, i forbindelse med avhenting av utenlandske borgere for uttransport. Aksjonen er avsluttet og politiet har tatt kontroll over de impliserte, heter det fra Follo-politiet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer