Kvinne forsøkt kvalt og voldtatt utenfor Stavanger

Bevisstløs og nedkjølt da politiet fant henne.

FORSØKT KVALT: En kvinne ble funnet bevisstløs og nedkjølt med kvelningsmerker ved Madlamark i Stavanger. FOTO: Ronny Hjertås.
FORSØKT KVALT: En kvinne ble funnet bevisstløs og nedkjølt med kvelningsmerker ved Madlamark i Stavanger. FOTO: Ronny Hjertås.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): Ved 04.30-tiden lørdag morgen skal en turgåer vært vitne til det som kan vise seg å være et svært så brutalt voldtektsforsøk ved Madlamark i Stavanger.

Kvinnen skal ha hatt tydelige merker etter kvelningsforsøk og da politiet kom til åstedet var kvinnen bevisstløs og nedkjølt.

- Det er merker på jenta etter et kvelningsforsøk, og det som er en mulig voldtekt, sier operasjonsleder ved Rogaland politidistrikt Daniel Kleppa til Dagbladet.

Kleppa forteller at en turgåer var vitne til den mulige voldtekten, og dette kan ha medført at gjerningsmannen flyktet fra åstedet og inn i skogen.

- Vi ser veldig stygt på dette, forteller Klepp. Politiet har satt alle tilgjengelige ressurser inn i søket etter gjerningsmannen.

Kvinnen er fraktet til Stavanger universitetssykehus for undersøkelse og behandling.

Politiet betegner den mistenkte gjerningsmannen som etnisk norsk, og ifølge Stavangeravisen skal han være av vitner beskrevet som en ung mann iført grå hettegenser og en dongeribukse med strømpene på utsiden.

Grunnet kvinnens tilstand har ikke kvinnen blitt avhørt.

Politiet har ikke opplysninger om kvinnens alder på det nåværende tidspunkt.