- FORSØKT VOLDTATT PÅ DO: På dette utestedet i Sandefjord skal en kvinne ha blitt forsøkt voldtatt. Foto: Lasse Ljung/Nyhetsfoto
- FORSØKT VOLDTATT PÅ DO: På dette utestedet i Sandefjord skal en kvinne ha blitt forsøkt voldtatt. Foto: Lasse Ljung/NyhetsfotoVis mer

- Kvinne forsøkt voldtatt på uteplass i Sandefjord

Mann av utenlandsk opprinnelse på frifot etter at han skal ha forsøkt å forgripe seg på kvinne på toalett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Sandefjord har innledet etterforskning etter det de mener er et voldtektsforsøk på et utested i byen. En mann av utenlandsk opprinnelse kom seg inn i toalettavlukket kvinnen var på.

- Vi har innledet etterforsknig etter en episode som har skjedd på et utested. Jeg vil ikke karaktrisere det som en overfallsvoldtekt, men et voldtektsforsøk som skjedde inne på et toalett på utestedet, sier operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt til Dagbladet.

Politiet har hittil ikke pågrepet noen i saken.

- Fornærmede, som er en kvinne i 20-åra, har gitt oss en beskrivelse av en mann av utenlandsk opprinnelse på rundt 20 år. Kvinnen blir nå tatt hånd om på voldtektsmottaket, sier Aronsen.

Kvinnen og den angivelige overgriperen skal ikke ha kjent hverandre fra før.

- Vi stengte utestedet og sluset alle ut. Personen var ikke på stedet, og hadde trolig kommet seg ut før vi kom, sier Aronsen videre.