<strong>HULL I FORTAUET:</strong> Hullet i fortauet var først ganske lite, men da kvinnen kom gående, raste gatesteinene ned «som en fall-lem», og kvinnen falt ned i hullet. Foto: Emily Henderson / Demotix / Corbis / NTB Scanpix
HULL I FORTAUET: Hullet i fortauet var først ganske lite, men da kvinnen kom gående, raste gatesteinene ned «som en fall-lem», og kvinnen falt ned i hullet. Foto: Emily Henderson / Demotix / Corbis / NTB Scanpix Vis mer

Kvinne forsvant i hull i fortauet

Trosset advarsler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En kvinne måtte få behandling på sykehus etter at hun falt ned i et dypt hull i et fortau i London, melder BBC News.

Forbipasserende sier de hørte et høyt skrik og oppdaget at kvinnen hadde havnet i hullet, som er ca. 1 meter bredt og 2,5 meter dypt.

- Hadde hastverk Ulykken skjedde i dag morges, utenfor kafeen Marrakech Express i Fulham sørvest i byen. Ifølge Daily Mail var det allerede et lite hull i fortauet fra før; kort tid før kvinnen falt nedi, trampet en mann oppi det. Han fortalte kaféieren om det, og sistnevnte sperret av hullet med bord og stoler.

Vitner forteller imidlertid at kvinnen, som skjøv ei handlevogn foran seg, tilsynelatende hadde hastverk og presset seg igjennom sperringene, på tross av at folk ropte for å advare henne.

- Jeg sa «Stopp, stopp!», uten at det hjalp. Det var bare et lite hull etter mannen som kom først, men da kvinnen trådte oppå der, raste alt, og hun falt, sier kaféeier Mohammed Atillah.

Gikk selv Atillah forteller at han hjalp kvinnen inn i kafeens kjeller. Derfra gikk hun selv opp trappa. Ifølge ambulansepersonalet som hentet henne, var hun sjokkert, men ikke alvorlig skadd. Hun anslås til å være i 40-åra.

Kommunen har nå satt opp ordentlige sperringer rundt hullet. Kaféeieren forteller at han tidligere har lagt merke til at fortauet har sunket sammen på stedet der det til slutt raste sammen.

- Vi fortalte kommunen om det for nesten to år siden, men de har ikke gjort noe, sier han.

<strong>TRAVEL GATE:</strong> Ulykken skjedde på North End Road i Fulham, som er travelt trafikkert. Nå er hullet sperret ordentlig av av kommunen. Foto: Lauren Hurley / PA / NTB Scanpix
TRAVEL GATE: Ulykken skjedde på North End Road i Fulham, som er travelt trafikkert. Nå er hullet sperret ordentlig av av kommunen. Foto: Lauren Hurley / PA / NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer