Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne fortsatt savnet i Seljordsvannet

Fryktes druknet etter båtulykke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i 40-årene er ennå ikke funnet etter at hun falt ut av en båt i Seljordsvannet kl. 00.35 natt til lørdag. Ulykken skjedde fire-fem kilometer nord for Garvik Camping.

- Tre personer skal ha oppholdt seg i båten som kvinnen falt ut av. Vi vet foreløpig lite om hvordan ulykken skjedde, opplyser operasjonsleder ved Telemark politidistrikt, Vidar Aaltvedt, til Dagbladet.no lørdag kveld.

Et helikopter, dykkere, Røde Kors-mannskaper og frivillige har lett etter kvinnen. Lørdag kveld var også en miniubåt med på søket. Søket er nå avsluttet for kvelden.

- Vi leter etter en antatt omkommet person, sier Aaltvedt.

De to som satt i båten med den savnede kvinnen, ble sendt til legevakt med sjokkskader, og får oppfølging der. Politiet skal også rutinemessig etterforske ulykken for å få klarhet i hva som kan ha skjedd.

KAN HA DRUKNET: En kvinne i 40-årene er ennå ikke funnet etter at hun falt ut av en båt i Seljordsvannet i natt. Foto: Arild Enger
KAN HA DRUKNET: En kvinne i 40-årene er ennå ikke funnet etter at hun falt ut av en båt i Seljordsvannet i natt. Foto: Arild Enger Vis mer