Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne funnet bevisstløs på gata - politiet etterforsker mulig voldtekt

Funnet i Oslo sentrum fredag morgen. Politiet er på stedet med store ressurser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Oslo fikk klokka 06.30 fredag morgen melding om at ei kvinne var funnet bevisstløs ved Langkaia. Saken etterforskes som en mulig voldtektssak. Det opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen.

- Vi er på stedet med store ressurser. Kvinnen lå bevisstløs på bakken, men pustet, sier han.

Politiet har sperret av området mellom Langkaia og Tollbugata i forbindelse med etterforskningsarbeidet.

Ifølge Pedersen er kvinnen som ble funnet i slutten av 30-åra. Hun skal selv ha opplyst at hun har blitt voldtatt, og er tatt med til overgrepsmottaket for videre oppfølging.

- Vi er i en svært tidlig fase av etterforskninga, men er i gang med å hente inn opplysninger. Blant annet jobber vi med å innhente videomateriale fra overvåkning i området, sier operasjonslederen til Dagbladet.

Saken oppdateres

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling