Kvinne funnet død etter innbrudd

Ble funnet av politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i 80-åra ble i kveld funnet død i sin egen leilighet på Skullerud i Oslo. Etter alt å dømme har hun dødd under et innbrudd, og politiet setter nå store ressurser inn på å løse saken.

Ifølge Dagbladet.no\'s opplysninger er innbruddstyven en mann som oppsøker eldre i området og utgir seg for å være fra «E-verket», slik at han kommer inn. Deretter robber han dem for verdier og stikker av.

- Vi fikk melding om et innbrudd i Gamle Enebakkvei klokka 18.10, og dro til stedet. Da vi kom fram, ble kvinnen funnet død, forteller vaktleder Jon Rune Lande ved sentralvakta i Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Døra til leiligheten skal ha stått åpen da politiet kom fram.

Dødsårsaken er så langt ikke brakt på det rene, og politiet driver nå teknisk og taktisk etterforskning på åstedet sør i Oslo.

- Det var ikke tegn til vold, men de tekniske undersøkelsene og obduksjonen vil forhåpentlig gi svar, sier vaktlederen, som foreløpig ikke kan gå ut med noen beskrivelse av gjerningsmannen - eller -mennene:

- Det avhenger av hva som kommer ut av vitneavhørene: Også en annen eldre kvinne i området ble oppsøkt av det vi tror er den samme mannen, som lurte seg inn hos henne, og vi må avhøre henne, samt andre vitner som har meldt seg, sier Lande.

Vaktlederen oppfordrer folk som kan ha sett noe av betydning, til å ta kontakt med Oslo-politiet på telefonnummer 02800.

FULL ETTERFORSKNING: Politi og ambulanse rykket ut til åstedet på Skullerud. Krimteknikere saumfarer nå den døde kvinnens leilighet. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN
FULL ETTERFORSKNING: Politi og ambulanse rykket ut til åstedet på Skullerud. Krimteknikere saumfarer nå den døde kvinnens leilighet. Foto: SVEIN GUSTAV WILHELMSEN Vis mer
Kvinne funnet død etter innbrudd