Kvinne funnet død i badekar

En 55 år gammel kvinne ble funnet omkommet i et badekar på Frogner i Oslo natt til i dag. Liket ble funnet da politiet rykket ut etter å ha fått melding om husbråk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er ikke noe som tyder på at dette er snakk om et drap. Det ser ut som en familietragedie. Vi kommer ikke til å etterforske dette som en alvorlig straffesak, sier etterforsker Ole Jakob Øglænd ved voldsavsnittet ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Kvinnen var påkledd da hun ble funnet mellom klokka 3 og 4 natt til i dag. Liket er sendt til obduksjon, og politiet vet foreløpig ikke hvordan hun har omkommet.

Det var naboer av kvinnen som ringte politiet etter at de hørte to menn sloss. Politiet rykket ut, og fant en av mennene skadd. De to mennene, som er i nær familie, skal ha vært ute på byen før bråket.

De begynte å krangle da de kom hjem, og under basketaket skal en av mennene ha falt ned trappa og blitt skadd. Da politiet undersøkete leiligheten fant de kvinneliket flytende i badekaret.

Den ene mannen sendt til sykehus for undersøkelser. Den andre mannen ble pågrepet, og tatt med til politivakta.

- Begge har status som vitner i saken, sier etterforsker Øglænd til Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer