Kvinne funnet død i baksete

Mistenkelig dødsfall i Hedmark. Kripos på stedet nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En kvinne i 50-årsalderen ble sent i går kveld funnet død i baksetet på en personbil på Nes ved Tingnes i Ringsaker kommune. Kriminalteknikere fra Kripos er i ettermiddag på stedet og undersøker bilen og området rundt.

- Folk i området tok kontakt med politiet da de reagerte på at bilen hadde stått på stedet lenge. Vi prøver nå å finne ut hvor lenge den har vært der, men det dreier seg om minst ett døgn, forteller jourhavende politiadvokat Cecilie Wiik ved Hedmark politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet karakteriserer dødsfallet som mistenkelig, men vet foreløpig ingenting om hva som har skejdd med kvinnen eller hvor lenge hun har vært død. Etterforskerne har gjort en foreløpig identifikasjon, men har ikke fått denne endelig bekreftet.

- Vi valgte å ta den grundige veien i denne etterforskningen med en gang, og har derfor bedt om bistand fra Kripos. Etter at de har gjort sine foreløpige undersøkelser vet vi kanskje mer om saken, sier Wiik.

I den posisjonen kvinnen lå i baksetet skal polititjenestemennene som først kom til stedet ikke ha sett noen skader på kroppen eller andre synlige tegn på en kriminell handling. Før Kripos ankom var det imidlertid heller ikke funnet konkrete spor som kunne støtte andre forklaringer.

Det passerer daglig mange biler forbi området der bilen står, ikke langt fra et legesenter.

Dagbladet.no kommer med mer.

Kvinne funnet død i baksete
<B>NABOER REAGERTE</B>: Kripos jobbet i 14-tida i dag på funnstedet, blant annet med hund.
<B>AVVENTER UNDERSØKELSEN:</B> Før Kripos har undersøkt stedet vet politiet ingenting om hvordan kvinnen døde.