TEKNISKE UNDERSØKELSER: Åstedsgranskere fra politiet var i kveld i boligen på Haslum der en kvinne ble funnet død. MMS-foto: RUNE MIDTSKOGEN
TEKNISKE UNDERSØKELSER: Åstedsgranskere fra politiet var i kveld i boligen på Haslum der en kvinne ble funnet død. MMS-foto: RUNE MIDTSKOGENVis mer

Kvinne funnet død i bolig i Bærum

Ambulansepersonell varslet politiet om mistenkelig dødsfall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Har du opplysninger om dødsfallet? Send mms/sms til 2400, ring 24 00 00 00 eller send epost til 2400@dagbladet.no

(Dagbladet.no): Politiet har satt i gang etterforskning etter at en kvinne  ble funnet død i et hus på Haslum i Bærum i 15-tida i dag.

- Det dreier seg om en kvinne i slutten av 40-åra. En annen person i huset ringte ambulanse, og da det medisinske personellet kom til stedet varslet de politiet, opplyser kriminalsjef Tom Søreide ved Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.no.

Etter det Dagbladet.no får opplyst er kvinnen bosatt et annet sted på Østlandet, men var på besøk hos sin far i det aktuelle bolighuset i Bærum.

- Funn på stedet gjør at dette i utgangspunktet regnes som et mistenkelig dødsfall, og vi må derfor undersøke dette nærmere. Men det er ingen grunner til å tro at dette dreier seg om en kriminell handling, understreker Søreide.

Politiet opplyser i 18.30-tida i kveld til Dagbladet.no at kvinnen ble funnet med skader som er forenelige med et fall inne i huset.

Tekniske etterforskere jobber i kveld i boligen, mens det er uklart når avdøde eventuelt vil bli obdusert.

Dagbladet.no følger saken.