Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Kvinne funnet død i boligområde - politiet vet foreløpig ikke hvem hun er

Tror kvinnen kan ha falt i døden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet jobber nå med å finne ut hva som har skjedd - og hvem den døde kvinnen er. Hun var lørdag ettermiddag foreløpig ikke identifisert, noe som betyr at heller ikke pårørende var orientert om dødsfallet.

Politiet ble varslet da kvinnen ble funnet utendørs i et boligområde på Snarøya omtrent klokka 12.15 lørdag.

- Vi ble varslet av noen som så at det lå noen der. Når dødsfallet har skjedd vet vi ikke, sier operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Politiet jobbet lørdag ettermiddag med å etterforske saken. Flere politibetjenter gjorde blant annet en rundspørring i området.

Det ble også gjort tekniske undersøkelser. Politiet tror kvinnen kan ha mistet livet i et fall, men har ikke konkludert. 

 - Vi vet ikke helt hva som har skjedd. Det kan være mulig at hun har falt fra en viss høyde. Vi kan ikke utelukke noe som helst foreløpig, sier politiadvokat Kathrine Eilertsen til NTB.

Operasjonsleder Iversen opplyser til Dagbladet at kvinnen er funnet i nærheten av et bolighus. Foreløpig er det ikke kjente øyenvitner til hendelsen.

- Finner dere omstendighetene ved dødsfallet mistenkelig?

- Når noen blir funnet død ute er det noe som må undersøkes i alle fall, men det er altfor tidlig å konkludere med noe som helst, sier Iversen.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media