Kvinne funnet død i boligområde - politiet vet foreløpig ikke hvem hun er

Tror kvinnen kan ha falt i døden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet jobber nå med å finne ut hva som har skjedd - og hvem den døde kvinnen er. Hun var lørdag ettermiddag foreløpig ikke identifisert, noe som betyr at heller ikke pårørende var orientert om dødsfallet.

Politiet ble varslet da kvinnen ble funnet utendørs i et boligområde på Snarøya omtrent klokka 12.15 lørdag.

- Vi ble varslet av noen som så at det lå noen der. Når dødsfallet har skjedd vet vi ikke, sier operasjonsleder Per-Ivar Iversen i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Politiet jobbet lørdag ettermiddag med å etterforske saken. Flere politibetjenter gjorde blant annet en rundspørring i området.

Det ble også gjort tekniske undersøkelser. Politiet tror kvinnen kan ha mistet livet i et fall, men har ikke konkludert. 

 - Vi vet ikke helt hva som har skjedd. Det kan være mulig at hun har falt fra en viss høyde. Vi kan ikke utelukke noe som helst foreløpig, sier politiadvokat Kathrine Eilertsen til NTB.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer