INTENSIV ETTERFORSKNING: Politiet arbeider med spesialtrente hunder i området der den drepte kvinnen ble funnet. Foto: Mikael Klingbjer
INTENSIV ETTERFORSKNING: Politiet arbeider med spesialtrente hunder i området der den drepte kvinnen ble funnet. Foto: Mikael KlingbjerVis mer

Kvinne funnet død i gangtunnel i Sverige - mistenker drap

Politiet jobber intensivt for å ta gjerningspersonen.

Det var klokka 05.20 fredag morgen at det ble funnet en hardt skadd kvinne i en gangtunnel i den svenske byen Fagersta i Västmanland.

Kvinnen var ikke til å redde og døde da politi og ambulansepersonell ankom stedet. Gangtunnelen ligger ved riksväg 69 i sentrale Fagersta, ifølge den svenske avisa Expressen.

MISTENKER DRAP: Politiet mistenker drap, men har foreløpig ingen mistenkt i saken. Foto: Mikael Klingbjer
MISTENKER DRAP: Politiet mistenker drap, men har foreløpig ingen mistenkt i saken. Foto: Mikael Klingbjer Vis mer

Ifølge avisa mistenker politiet at kvinnen er blitt drept, men har ingen mistenkt i saken. Politiet jobber intensivt i området og bruker blant annet spesialtrente hunder i arbeidet.

Funnet av forbipasserende

Ifølge Aftonbladet hadde forbipasserende som fant kvinnen på morgenkvisten straks startet med livreddende førstehjelp. Ifølge avisas kilder hadde kvinnen hatt synlige sårskader.

Politiet har så langt ikke rukket å informere kvinnens pårørende.

- Det er skader på kvinnens kropp som gjør at vi mistenker drap, sier Mikael Hedström, pressetalsperson for politiet til Expressen.

Nabo hørte bråk i natta

Politiet har sperret av et stort område rundt drapsstedet. Ifølge Hedström finnes det foreløpig ingen vitner til hendelsen.

- Vi har ingen vitner til hendelsen, men er i kontakt med personer som har truffet kvinnen, sier Hedström.

En mann som bor i nærheten av stedet kvinnen ble funnet har fortalt til Aftonbladet at han hørte høylytt prat i nærheten av huset sitt i 04-tiden. Ifølge mannen var det minst to personer.

Politiet vil ikke kommentere mannens opplysninger.