Kvinne funnet død i Kristiansand

- Alt tyder på at det er den 59 år gamle kvinnen som har vært savnet siden natt til søndag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En politipatrulje fant tirsdag ettermiddag en død kvinne i terrenget ved Egsområdet i Kristiansand. Kvinnen er ikke identifisert, men politiet tror det er snakk om en 59 år gammel kvinne som har vært savnet siden natt til søndag.

- Kvinnen som er funnet er ikke identifisert, men alt tyder på at det er den 59 år gamle kvinnen som har vært savnet siden natt til søndag som er funnet omkommet, sier politiførstebetjent og etterforsker ved Kristiansand politistasjon, Kenneth Rafaelsen, i en pressemelding.

Pårørende er varslet og leteaksjonen etter den savnede er avsluttet.

59-åringen, som er psykisk utviklingshemmet, ble meldt savnet av pårørende søndag ettermiddag. Den siste sikre observasjonen av kvinnen var klokka 1.22 natt til søndag i Markens gate ved Slottet kjøpesenter i Kristiansand sentrum, ifølge NTB.

Politiet startet søk natt til mandag og fra mandag morgen ble politihelikopter, hundepatruljer, Heimevernet, Sivilforsvaret, Røde Kors og Rovernes beredskapsgruppe satt inn i søket. Også mange frivillige har deltatt i leteaksjonen, opplyser politiet.

- Det er lagt ned en stor jobb fra mange. Nå er krimteknikere på vei til funnstedet for å foreta rutinemessige undersøkelser. Det er ikke noe som tyder på at kvinnen har vært utsatt for noe kriminelt, sier Rafaelsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer